Laminaat Rotterdam is de beste keuze!

laminaat rotterdam

Een mooie vloer vind ik erg belangrijk in mijn huis, want de vloer brengt het hele interieur samen tot een geheel. Ik heb persoonlijk gekozen voor een vloer van laminaat Rotterdam vanwege de kwaliteit, stijl en duurzaamheid. In deze blog vertel ik je graag meer!

Tijdloze vloer in de mooiste designs

laminaat rotterdam

Ten eerste heeft laminaat een tijdloze uitstraling. Vooral als je voor natuurlijke tinten gaat, ben je ervan verzekerd dat je niet gauw uitgekeken zult raken op jouw vloer. De populairste stijlen zijn vaak hout-kleurig of hebben een tegelpatroon en bij Sura Meubel en Woninginrichting kun je kiezen uit een breed scala aan designs. Zo kies je dus altijd een mooie vloer uit die bij jouw persoonlijke smaak en interieur past.

Een kleine greep uit de vele voordelen

laminaat rotterdam

In tegenstelling tot natuurlijk hout zal laminaat niet verkleuren onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht. Daarnaast is laminaat ook een stuk beter bestand tegen vocht, dus qua onderhoud is een vloer van laminaat heel wat makkelijker. Sterker nog, een laminaten vloer gaat wel 25 jaar mee, zonder dat je speciale behandelingen moet uitvoeren om de vloer mooi te houden. Stofzuigen en dweilen is al voldoende om je vloer hygiënisch en netjes te houden. Ook is laminaat een goede keuze als je bijvoorbeeld allergisch bent voor huisstofmijt, want stof en ander soort vuil kan niet in het laminaat trekken. Dit maakt laminaat een beter alternatief voor vloerbedekking. Ben jij ook nog op zoek naar mooi laminaat Rotterdam van goede kwaliteit? Bekijk dan snel het aanbod van Sura Meubel en Woninginrichting en kom langs in de grote showroom voor vakkundig advies!