De voordelen van Therdex op je vloer

therdex

Van alle merken die vloeren aanbieden, is Therdex een van de grootste. En het merk wordt alleen maar groter. Therdex vloeren zijn namelijk uniek in hun soort en volgens velen onevenaarbaar door andere merken. Maar hoe komt het eigenlijk dat zoveel mensen Therdex de voorkeur geven? Wat is het geheim van dit merk en haar populariteit?

Het verhaal van Therdex

Vloeren die natuurlijk lijken, maar alle voordelen hebben van kunststof. Het is alsof je de nerven ziet en de geur van hout ruikt, maar dat komt eigenlijk alleen door hoe ontzettend echt de vloeren van Therdex eruit zien. Het betreft namelijk vloeren gemaakt van kunststof, ofwel pvc. Je zal het ongetwijfeld niet direct zien. Pas wanneer iemand het je vertelt, valt het op dat deze vloer niet van normaal hout gemaakt is. Dat is het geheim van Therdex.

therdex

Het bedrijf

Therdex ontwikkelt inmiddels al 10 jaar vloeren voor particulieren en bedrijven. Het aanbod is alleen maar gegroeid, maar de kern van de producten blijft hetzelfde: pvc vloeren van echte, hoge kwaliteit die toch smaakvol zijn. De vloer is beeldbepalend voor de ruimte. De kleuren en structuur van de vloer is dan ook ontzettend belangrijk. Zoiets heb je bij echte natuurlijke materialen niet zelf in de hand, maar bij Therdex gelukkig wel.

Extra comfortabel

Een vloer die van echt hout of natuursteen is, voelt niet altijd even comfortabel aan de voeten en gewrichten. Het kan zelfs pijn doen om er veel op te lopen of te staan. Dat wil natuurlijk niemand. Daarom zijn de pvc vloeren van Therdex voorzien van een extra laag welke zorgt voor zachtheid en comfort. Natuurlijk is de vloer ook weer niet te zacht. Het blijft immers belangrijk om de vloer zo te maken dat je er goed op kunt functioneren. Maar dankzij een zacht extra laagje ben je toch wat liever voor je spieren en gewrichten.