Woonshop

Woon shop

Een woonshop is een winkel waar je van allerlei artikelen kan kopen voor in huis of in de tuin. Dit is dus heel breed. Tegenwoordig is er ook veel aanbod van woonwinkels waar je online producten kan bestellen. 

Superwoonwinkel

Deze online woonshop heeft echt alles voor je interieur of in de tuin: van kippenhok tot douchegordijn, van deurmat tot tafelkleed. Hun overzichtelijke website met filters zorgt ervoor dat je snel het betreffende item vindt waar je naar op zoek bent. Je kan sorteren op prijs of op populariteit. Hun sitemap toont alle producten in één oogopslag en geeft ook nog wat algemene informatie.

Waarom Superwoonwinkel een goede woonshop is?

  • Een divers en groot aanbod van artikelen en ook nog betaalbaar
  • Betalen is niet ingewikkeld en kan ook achteraf
  • Je hebt je bestelling snel in huis en vaak zonder verzendkosten
  • De website is gebruikersvriendelijk en geeft veel nuttige extra informatie
  • Een vriendelijke klantenservice voor een goed advies of als je een vraag hebt
  • Een leuke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van allerlei leuke weetjes en koopjes

Contact gegevens klantenservice

Op de pagina klantenservice vind je alle informatie over deze woonshop, algemene voorwaarden, privacy beleid, betaalmethoden, regels over verzenden en terugsturen van artikelen en je vindt er de contactgegevens. Stel je vraag telefonisch (085-0471624) op per mail klantenservice@superwoonwinkel.nl, maar kan je ook een contactformulier invullen.

Blijf op de hoogte

Maak hier een account aan met je e-mailadres of log in via je facebook-account. Met een account gaat het betalen sneller en makkelijker. Je kan je hier ook inschrijven voor een nieuwsbrief, voor inspiratie en koopjes. Op elke sitepagina van de website kan je bovenin rechts ook altijd de huidige aanbiedingen terugvinden onder het kopje ‘sale’. Zo ben je altijd op de hoogte van alle leuke aanbiedingen.