Welke spiegels zijn modern?

Je hebt natuurlijk allerlei spiegels, maar welke zijn nu modern? Er zijn steeds weer andere spiegels populair, maar op dit moment zijn het vooral de industriele spiegels die in de smaak vallen. Deze spiegels zijn meestal gemaakt van het materiaal metaal en zijn vaak zwart. De lijst van de spiegel is dan ook dun en strak. Een industriele spiegel geeft een stoere, maar ook luxe uitstraling aan je woning. Deze spiegels zijn niet heel erg opvallend of uitgesproken dus ze passen bijna in ieder interieur.

Soorten spiegels

Je hebt heel veel verschillende soorten spiegels. De verschillen zitten hem in de stijl van de spiegel. De industriele spiegel is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook de kleur, vorm en grootte kunnen erg verschillend zijn. Zo heb je veel verschillende soorten lijsten (de rand om de spiegel heen). Je hebt dunne, strakke lijsten zoals bij de industriele spiegels. Maar je hebt ook juist dikke lijsten met veel structuur erop. Deze spiegels vallen dus ook meer op. De kleur van de lijst kan ook verschillend zijn. Het is belangrijk dat je bij het aanschaffen van een spiegel goed let op de lijst en dat je kijkt of de lijst bij je interieur past. Kijk hierbij zowel naar de kleur als naar de vorm.

Waar hang je spiegels op?

Veel gekozen plekken om spiegels op te hangen zijn de badkamer, de hal, de woonkamer, de slaapkamer en het toilet. Denk vooraf na waar je een spiegel wilt ophangen en hoe groot deze spiegel dan moet zijn. Als je bijvoorbeeld een spiegel in je slaapkamer op wilt hangen om goed te kunnen bekijken hoe je outfit er uit ziet. Dan is het handig om een hoge spiegel aan te schaffen, je kunt dan goed je outfit bekijken. Als je een spiegel nodig hebt om meer gedetailleerd te kijken zoals bijvoorbeeld bij het doen van je make- up. Dan kun je juist weer beter kiezen voor een wat kleiner formaat spiegel.