Waarom een taxus kopen?

Omdat de taxus een ideale plant is voor iedereen! Hij is namelijk onderhoudsvriendelijk en dus ook geschikt voor mensen die geen groene vingers hebben. Hij doet het eigenlijk op iedere plek in de tuin gewoon goed en het maakt niet veel uit hoeveel zon hij krijgt. De taxus blijft daarnaast het hele jaar groen, waardoor je tuin in ieder seizoen kleur heeft. Daarnaast kun je hem solitair gebruiken, maar hiermee ook een haag aanplanten. De mogelijkheden zijn dus groot en je hoeft er weinig voor te doen om te zorgen dat het mooi blijft. Kortom, een ideale plant!

Bestel de taxus online

Steeds meer mensen kopen hun spullen online, maar je zult er waarschijnlijk niet zo snel aan denken dat je ook plantjes online kunt kopen. Dit is echter wel mogelijk en in het geval van de taxus levert het je verschillende voordelen op. Bestel je namelijk via taxusbestellen.nl, dan profiteer je van:

  • lage prijzen
  • hoge kwaliteit
  • duidelijk advies van experts

Hoe zit dit nu precies? Bestel je via taxusbestellen.nl, dan bestel je eigenlijk bij kwekerij Top & Top. Zij kweken verschillende planten en laten deze lekker in de volle grond staan totdat jij je bestelling plaatst. Zo is de periode dat hij buiten de grond staat zo kort mogelijk. Dat is wel anders als je jouw taxus bij een tuincentrum koopt, deze planten staan vaak lange tijd op een koper te wachten en het zal voor zich spreken dat dit de kwaliteit niet ten goede komt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat alle planten die je bij deze kwekerij koopt voorzien zijn van een certificaat van Naktuinbouw. Dit plantenpaspoort laat zien dat het om een gezonde plant gaat. De kwaliteit is dus onafhankelijk vastgesteld! Alleen daarom al is het een goede keus om hier je taxus aan te gaan schaffen!

Scherpe prijzen

Daarnaast is het ook zo dat je bij de kweker een lagere prijs betaalt voor je taxus dan bij het tuincentrum het geval is. Dat is ook logisch, normaal moet het tuincentrum als tussenhandelaar ook aan de verkoop verdienen. Door rechtstreeks bij de kwekerij te kopen, profiteer je dus van lagere prijzen. Zo kun je besparen op de kosten voor je tuin of je kunt ervoor kiezen om meteen wat grotere planten te kopen. Op die manier heeft jouw haag sneller de gewenste hoogte en ook dat heeft zo zijn voordelen. Daarnaast kun je bij taxusbestellen.nl meteen advies krijgen van echte tuinexperts. Zij kunnen jou vertellen hoe jij je taxus moet planten, bemesten en snoeien. Zo weet je zeker dat je het goed doet en dat is wel zo fijn als je niet zoveel ervaring hebt met tuinieren. Zie jij het niet zitten om je taxushaag zelf aan te planten? Dan kun je er ook voor kiezen om dit door deze kweker te laten doen. Dat scheelt je werk en je weet zeker dat het goed gebeurt. Wil jij graag een mooie haag of een mooie solitaire plant? Kies dan een taxus uit via taxusbestellen.nl en bestel jouw favoriet eenvoudig en voordelig rechtstreeks bij de kweker!