Tip: bij Sanitair Online ben je voor een inloopdouche helemaal aan het juiste adres

Gelukkig ben ik gezegend met een scherp oog voor interieurs en ik ben dan ook erg blij met die bagage die ik heb meegekregen van mijn moeder al. Altijd mocht ik meekijken, in de winkel natuurlijk, maar ook tijdens allerhande verbouwingen. Daar heb ik altijd veel van opgestoken, zelfs als zodanig dat het me nu vrij natuurlijk af gaat. Dat is erg handig voor wanneer je zelf in een verbouwing zit natuurlijk!

Prachtige douche voor de gerenoveerde badkamer

En dat is precies wat er gaande is, want mijn vriend is zijn recentelijk aangeschafte huis – alwaar ikzelf toch ook behoorlijk veel tijd zal doorbrengen – van voor tot achter aan het opknappen. Het is een prachtig huis en daarbij horen natuurlijk ook prachtige elementen – en het is fijn als je een plaatje in je hoofd hebt en je aan de hand daarvan op zoek kunt gaan naar overeenstemmende producten. Mijn vriend heeft een heel oud huis, uit de negentiende eeuw zelfs, maar vindt het leuk een zeker contrast aan te brengen. De badkamer bijvoorbeeld, wilde hij geheel in moderne, strakke stijl laten uitvoeren. Daarom zijn we gericht op zoek gegaan en kwamen we tot onze verrassing een Sanitair Online inloopdouche tegen die precies aan de verwachtingen voldeed. Dan is het wel heel létterlijk een plaatje in je hoofd te hebben van waaruit je gaat werken, en wel dat van de website van Sanitair Online waarop deze bijzondere inloopdouche te vinden is. Hiernaast de betreffende afbeelding die het enthousiasme deed opwekken! We zijn nog druk bezig met het klussen zelf maar zodra er foto’s van het resultaat geschoten kunnen worden, zal ik deze vast en zeker delen op dit blog! 

Tip: deze winkel hanteert enórm lage prijzen, vaak betaal je slechts twee derde van de adviesprijs!