Terrastegels uitgelicht: Classic Travertin Apulia Ivory (beige) Anticato

Wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.  Vandaar dat wij wekelijks een specifieke tegel / tegelserie uit ons assortiment ‘pikken’ waar we vervolgens iets meer over vertellen. Ditmaal een ‘echte’ natuursteen terrastegel, de Classic Travertin Apulia Ivory Anticato, een prachtige terrastegel van Travertin, met die mooie warme uitstraling, zachte kleurtint en rustieke structuur.  Op zoek naar die perfect passende terrastegel, neem dan een kijkje op onze webshop; Terrastegels online bij Tegelmegashop.nl! Onderstaand vertellen we u wat meer over de Classic Travertin Apulia Ivory (beige) Anticato.

 

Classic Travertin Apulia Ivory Anticato: Super sfeervol!

Travertin staat garant voor een sfeervol terras. Travertin heeft een ‘zachte’ natuurlijke uitstraling die, in combinatie met een warme lichte kleur en subtiele tekeningen, een hele mooie warme uitstraling realiseert. Daarnaast heeft travertin ook iets ‘traditioneels’, zeker wanneer het in een bijzonder patroon gelegd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire Romaans verband, voor die kasteel – klooster-  vloer look, ook hiervoor is de Travertin Apulia Ivory ideaal geschikt. De technische gegevens op een rijtje; Vloertegels voor buiten (30 mm dik) van Travertin, beige kleurtint, oppervlakte is gezoet / verouderd, niet gerectificeerd, slijtklasse 5, antislipwaarde R10, afkomstig uit Turkije, 1e keus kwaliteit, vorstbestendig en verkrijgbaar bij Tegelmegashop.nl in de maten 40×40, 40×60, 60×60 en romaans verband (mis van 20×20, 40×20, 40×40 en 40×60 tegels). Wilt u een landelijke sfeer realiseren in uw tuin, dan is een travertin terras een prachtige optie. Natuurlijk is de Travertin Apulia Ivory Anticato niet de enige natuursteen terrastegel. Naast een mooi assortiment natuursteen terrastegels bieden wij ook prachtige natuursteenlook tegels van keramiek die niet te onderscheiden meer zijn van echt natuursteen. Op tegelmegashop.nl vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie; Allemaal van 1e keus topkwaliteit voor de beste (online prijs).

Wilt u meer weten of eens rustig door ons assortiment bladeren, neem dan een kijkje op onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Roermond (nabij het retailcenter). U bent van harte welkom!