Spullen opslaan in je huis met stijlvolle kasten!

Iedereen wilt zich thuis voelen in zijn/haar huis. Dit doen de meeste mensen door middel van interieur, geuren, kleuren en indeling. Ook word er veel geleefd in een huis. Dit zorgt vaak voor veel rondslingerende troep waar niemand echt blij van wordt. Daarom geeft deze blog stijlvolle alternatieven voor het opslaan van spullen in jouw huis!

Lockerkasten

Lockerkasten als opbergoptie voor in huis klinkt misschien wat gek, maar niets is minder waar! Lockerkasten brengen namelijk een hele retro look met zich mee die jouw huis erg kan opfleuren. Tegelijkertijd kun je veel kwijt in deze kluisjes. Ook zonder ze op slot te doen, kun je veel kwijt in deze kasten. Het leuke aan lockerkasten is dat ze in veel verschillende kleuren te krijgen zijn. Lockers zijn dus echt niet alleen voor in de kleedkamers, maar ook zeker voor in huis!

Stellingen

Stellingkasten kunnen ook een leuke optie zijn om de spullen in jouw huis op te bergen en tegelijkertijd een stijlvolle look te creëren. Het industriële thema is helemaal hip in de interieur branche. Met mooie ijzeren stellingen kun jij deze look goed maken in jouw huis. Je kunt er bijvoorbeeld planten aan hangen of lampjes in hangen om de stelling zo wat meer huiselijk te maken. Als je dan ook nog eens leuke, stijlvolle opbergdozen en items in de kast plaats, wordt jouw huis helemaal trendy!

Planken

Planken zijn ook altijd leuk om te gebruiken voor het opbergen van spullen. Je kunt ze namelijk in een leuk patroon ophangen aan de muur en zo een stijlvolle ruimte creëren. Planken zijn wel echt vooral gemaakt voor kleinere items, dus het opbergen van grotere spullen wordt wat lastiger wanneer je planken gebruikt. Het leuke aan planken is dat je ze overal kunt ophangen en in alle stijlen en kleuren kunt krijgen. Ook kun je zelf heel mooi planken maken en schilderen om er zo voor te zorgen dat het helemaal in lijn is met jouw interieur!