Sleutelloze en efficiënte slimme opbergkasten

Geautomatiseerde vergrendeling is beschikbaar op smart lockers. Dit maakt contact- en sleutelloze toegang mogelijk met behulp van een persoonlijke code of een zakelijke ID-kaart en voorkomt dat managers door zoekgeraakte sleutels uit lockers worden buitengesloten. Bovendien kunnen werknemers het psychologisch comfortabel vinden om een ​​veilige ruimte te hebben voor hun persoonlijke spullen. Het is gunstig voor organisaties die mogelijk genoodzaakt zijn om de exacte reizen van een persoon bij te houden. Het gebruik van slimme opbergkasten zorgt ook voor de duurzaamheid van een organisatie en haar toekomstige medewerkers. In plaats van persoonsafhankelijk te zijn, kan de oplossing in elk aspect van de huidige digitale structuur worden geïntegreerd.

Slimme kluisjes zijn flexibel

Het bedrijf evolueert voortdurend, dus het is van vitaal belang om op de hoogte te blijven van de trends. Hoewel bedrijven nu misschien lockers voor dagelijks gebruik nodig hebben, hebben ze morgen misschien een nieuw alternatief nodig. Het goede nieuws is dat smart lockers ongelooflijk aanpasbaar zijn aan de steeds veranderende bedrijven die pakket- en voedsel bezorging kunnen afhandelen, IT-middelen kunnen uitwisselen, helpen bij het inwerken van werknemers en nog veel meer met hetzelfde systeem. Slimme lockers kunnen ook worden gebruikt om opslagruimte te bieden aan bibliotheken, hotels, hogescholen en tal van andere locaties.

Slimme locker voor pakketten

Klanten zullen genieten van het gemak van het bouwen van een persoonlijke locker dicht bij hun huis of bedrijf. De huidige service maakt het ook mogelijk om pakketten op het door de klant gewenste tijdstip op te halen zonder zich zorgen te maken of het bouwpersoneel het wel of niet heeft gekregen. Het belangrijkste is dat de slimme locker gevaarlijke persoonlijke ontmoetingen vermijdt waarbij het pakket en de product bezorging betrokken zijn. Nieuwe gebruikers kunnen ook P150 korting krijgen op hun eerste aankoop door de promotiecode NEW 150 in te voeren. Deze promotiecode is alleen geldig voor eenmalig gebruik en is alleen toegankelijk voor nieuwe gebruikers.