Plezier met onze Remeha Tzerra!

Normaliter ben ik niet iemand die via het internet zoekt naar een cv ketel. Als het goed is hoef je dit ook niet te vaak te doen toch? Echter merkte ik van de week dat onze Remeha Tzerra cv ketel niet meer naar behoren werkte. De ene keer valt de ketel geheel uit en de andere keer geeft hij helemaal geen reactie. Hierdoor werd het voor ons erg duidelijk dat het hoog tijd is voor vervanging van onze ketel. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Holland warmte. Bij hun werd het voor mij duidelijk dat de kosten voor de aanschaf van een cv ketel een stuk lager ligt als wat ik elders heb gezien. Tevens ook de mogelijkheid om hier te gaan huren, dit scheelt een hoop in de kosten!

warm

Online succes

Doordat ik bij hun op de website had gezien dat de kosten voor de aanschaf aantrekkelijk genoeg is was ik overtuigd. Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun een afspraak te maken zodat ze onze Remeha Tzerra ketel kunnen vervangen. Het liefst wil ik wel hetzelfde terug hebben aangezien ik hier een lange tijd plezier mee heb gehad. Al met al waren ze er erg snel en hebben ze ervoor gekozen om de ketel volledig te vervangen. Ik heb er ook gelijk voor gekozen om hun jaarlijks terug te laten komen zodat ze onze ketel kunnen onderhouden!

tzerrai341-214x300