Opzoek naar een makelaar in Utrecht

makelaar Utrecht

Omdat ik wil gaan samen wonen met mijn vriend, wilde ik eerst mijn huis verkopen om zo samen opnieuw te beginnen in ons eigen paleisje. Daarom zocht ik op het internet naar makelaar Utrecht. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Brecheisen. Dit leek voor mij de juiste onderneming te zijn en besloot dan ook om een vrijblijvend afspraak te maken met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf besprak met mij wat de werkzaamheden van hen was en hoe zij precies te werk gingen. Dit sprak mij erg aan en ik besloot dan ook om hun in te schakelen om mijn woning te verkopen. Zo werd er een 2d en 3d plattegrond gemaakt en een video voor op Funda. Nu was het wachten op de eerste kijkers.

makelaar Utrecht

Snel mijn woning verkocht en een nieuwe woning gekocht

Al snel kreeg ik een bericht van de makelaar in Utrecht dat er mensen waren die mijn woning wilde gaan bezichtigen. Het bedrijf Brecheisen regelde dit en ik had er dan ook geen omkijken naar. Het enige wat ik moest doen was mijn woning opruimen, zodat het uitnodigend is om er te wonen. Deze mensen hadden echt veel interesse in mijn woning en de onderhandelingen gingen beginnen. Deze onderneming heeft de onderste uit de kan gehaald voor mijn woning en al snel had ik mijn woning voor een mooie prijs verkocht. Ook regelde deze onderneming een nieuwe woning voor mij en mijn vriend en ook dit doen zij heel erg goed.

makelaar Utrecht