Onderhoudsbedrijf Breda

Vanaf vorige week zijn wij de trotse eigenaren van onze nieuwe woning! Deze hebben we uiteindelijk weten te kopen waardoor we afgelopen maandag de sleutel hebben mogen ontvangen. Nu komt er natuurlijk een tijd aan waar er druk verbouwd moet worden, dit laten we doen. Onderhoudsbedrijf Breda en omstreken zoeken op het internet heeft ons in ieder geval geholpen dat we bij het juiste bedrijf terecht zijn gekomen. Ik heb het dan over Klusbedrijf George Andrea, dit bedrijf weet namelijk maar al te goed dat goede service  niet duur hoef te zijn.

Goede hulpwpb60b0ee2_0f

Maandagochtend hebben wij de sleutel mogen ontvangen en dinsdagochtend stonden hun al voor de deur om te bekijken. Hier waren we erg tevreden over aangezien we zo snel mogelijk deze woning willen betrekken. Doordat we hun door het huis hebben laten gaan en gezegd dat we alles gedaan wilde hebben konden hun een goede offerte maken. Dit scheelt ons zorgen achteraf aangezien we nu een duidelijk prijs hebben wat het gaat kosten. Al met al hoef ik me bij hun geen zorgen te maken aangezien de kosten zelfs nu erg laag zijn!Afbeelding-01-300x225

Wij hebben er dan ook voor gekozen om hun hiervoor in te huren zodat de klus goed geklaard wordt. Afgelopen woensdag akkoord gegeven en aankomende dinsdag beginnen ze al met het renoveren van onze woning. Mede door het zoeken op het internet naar Onderhoudsbedrijf Breda is het gelukt om hun in te huren voor de klus!