Moderne raamdecoratie voor iedereen

Gordijnen of luxaflex, wat is voor jouw ramen het mooist? Ga je voor gordijnen of neem je liever luxaflex? Of kies je voor een combinatie van raamdecoratie? Veel mensen vinden lamellen een geschikte vervanger van vitrage of glasgordijnen, en nemen daarbij decoratieve overgordijnen volgens de laatste trends. Met luxaflex kun je overdag de lichtinval precies regelen zoals jij het prettig vindt. Maar ’s avonds zijn gordijnen wel gezelliger. Ze stralen warmte uit en hebben invloed op de akoestiek van je kamer. Dat kan vooral in huizen met harde vloeren een groot voordeel zijn. Gordijnen zijn bovendien in allerlei kleuren en patronen te krijgen, dus ze passen altijd bij jouw smaak.

Luxaflex: strak en hygiënisch

In een strakke, moderne of industriële woonomgeving passen luxaflex erg goed. Het is een praktische raamdecoratie en het neemt weinig ruimte in, terwijl het wel veel variatie biedt in het regelen van de lichtinval en het vermijden van inkijk. Lichtmetalen lamellen voor je raam kunnen ook in een vochtige omgeving worden toegepast. En het is een raamdecoratie die geen stof vasthoudt, dus voor mensen met huisstofmijtallergie is dit een ideale oplossing.
Veel kantoren en ziekenhuizen kiezen voor het onderhoudsgemak van aluminium raamdecoratie. Bovendien weerkaatst aluminium het zonlicht en dat houdt de binnentemperatuur aangenaam als de zon de hele dag op je ramen schijnt.

Lamellen in diverse breedtes

Luxaflex is een product dat helemaal aan je wensen kan worden aangepast. Zo zijn er lamellen in breedtes vanaf 16 millimeter waarmee je een fijne diffuse lichtinval creëert. Een heel ander effect krijg je met brede lamellen van 50 millimeter gecombineerd met een stoere ladderband. Welke breedte je ook kiest, luxaflex is een raamdecoratie die in elke ruimte toegepast kan worden, van keuken tot slaapkamer, van badkamer tot woonkamer. En wees niet bang voor uitstekende handgrepen; daarvoor zijn speciale afstandsteunen verkrijgbaar. Ook voor montage op kunststof kozijnen zijn speciale montagedelen.