Meubels op maat maken? Volg dan deze tip op

wortman

Meubels op maat makenIk kreeg laatst een goede tip van een vriend van mij. Hij is net als mij druk bezig met zijn interieur van zijn nieuwe woning. Omdat we dezelfde smaak hebben, delen we dit dan ook graag met elkaar. Steeds wanneer we een goede site gevonden hebben sturen we elkaar deze link door. Omdat ik hoop dat jullie hier ook iets aan hebben, deel ik het vandaag dan ook met jullie. De site heet wortman.nl. Wanneer jij je interieur al helemaal in jouw hoofd hebt, is dit ook geen probleem. Wortman laat hun meubels op maat maken. Wanneer je zelf niet zo creatief bent kun je altijd contact met hun opnemen,. Wanneer jij dan een beschrijving geeft van wat jij ongeveer wilt hebben, zullen zij dit uittekenen. Dit had die vriend van mij dus ook gedaan. Hij weet het wel allemaal in zijn hoofd samen te brengen, echter mist hij de creativiteit om het zelf uit te tekenen.

wortman

Maatwerk voegt iets toe aan de woning

wortman meubelsPersoonlijk vindt ik maatwerk een voordeel hebben ten opzichte van standaard meubilair. Meubels op maat maken zorgt ervoor dat jij iets in jouw woning hebt wat niemand anders heeft. Verder is het gebruik van teak hout iets wat je steeds meer ziet bij mensen. Dit houtsoort heeft een warme uitstraling en voegt dan ook iets toe aan de kamer.

 

Wortman meubelen gebruikt dan ook uitsluitend hout dat wordt gehaald in Azië of Zuid Amerika. Dit was mij in ieder geval verteld toen ik een mooie houten tafel zag hier. Ik hoop dat ook dat jullie deze tip opvolgen, want hun assortiment spreekt echt boekdelen.