De meest verkochte zwarte trapleuning: Rond incl. TYPE 3!

 Naast RVS en hout bestelt u nu ook een super stoere zwarte trapleuning voordelig online bij RVSvakman.nl. In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over specifieke modellen. Ditmaal gaan we wat dieper in op de meest verkochte zwart gecoate trapleuning van RVSvakman.nl; De ronde trapleuning inclusief leuninghouders TYPE 3, toegankelijk, trendy en simpelweg heel mooi!

RVS Vakman

De trapleuning zwart gecoat rond incl. dragers TYPE 3 is de meest populaire zwarte trapleuning van RVSvakman, en dat is natuurlijk niet zo maar het geval. Trouwens is dit ook het meest verkochte model van RVS trapleuningen! Deze mooie trapleuning is een prachtige ’traditionele trapleuning’, maar dan wel met een moderne twist; ideaal geschikt voor een moderne inrichting. De ronde vormgeving gecombineerd met de ‘blinde’ leuningdragers TYPE 3 en de stoere matzwarte kleur zorgen voor een mooie en extreem toegankelijke trapleuning die bij praktisch iedereen meteen in de smaak valt. Daarnaast is deze leuning prachte afgewerkt. Naast de topkwaliteit materialen en hoogwaardige poedercoating zijn de uiteinden naadloos dichtgelast, voor een super strakke en mooi afgewerkte trapleuning. De ronde trapleuning heeft een diameter van 42,4 mm, is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat) en wordt inclusief leuningdragers TYPE 3 geleverd. Tevens ontvangt u hierbij alle bevestigingsmaterialen. TYPE 3 betreft een ‘blinde bevestiging’, dit houdt in dat de drager middels een stokbout aan de muur bevestigd kan worden, zonder dat er bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Voor een mooie strakke look!

 

LET OP: De meest gekozen kleur betreft RAL 9005 – gitzwart, vandaar dat ons assortiment gecoate leuningen bestaat uit onze zwarte trapleuningen. Maar wij kunnen de trapleuning voor u in iedere gewenste RAL kleur laten coaten. U kunt in dit geval ‘gewoon’ een zwarte trapleuning bestellen, en in de laatste stap van het besteltraject in het opmerkingenveld de gewenste RAL kleur vermelden.