Laat hier uw Plastic bekers bedrukken

maxilia logo

Binnenkort heeft het bedrijf waar ik werk een groot evenement waar veel mensen op afkomen. Dit gaat veel geld kosten. We moeten goed kijken hoe we dit gaan regelen met het team, het moet namelijk zo goed mogelijk overkomen en er moet efficiënt worden omgegaan met de spullen. Het is belangrijk dat iedereen gedurende het evenement wordt voorzien van eten en drinken. Hiervoor had een collega van me een goed idee. Ze wilde namelijk dat het logo van het bedrijf overal komt op te staan, zelfs op het servies.

Opdrachtplastic beker bedrukken

Nu is het dan niet zo moeilijk om dit te laten doen, er zijn namelijk veel bedrijven die dit tegenwoordig doen. Dit kan zo geregeld worden. Toch was ik er zeker van dat er maar een bedrijf is die ons kan helpen, en dat moet toch wel Maxilia zijn. Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik al eens eerder contact met hun gehad, omdat ik het servies van plastic had laten bedrukken met een foto van mijn dochter. Nu wil ik het weer doen, maar dan voor het evenement.

Contactfeestbeker bedrukken

Samen met een collega nam ik contact op met een van de medewerkers van Maxilia. Vriendelijk werd de telefoon opgenomen. De telefoniste wist duidelijk waarover ze aan het praten was en kon  me meteen helpen met mijn vraag. We wilde namelijk plastic bekers bedrukken. We wilden niet alleen plastic bekers bedrukken, maar ook ander plastic servies. Ook dit was allemaal mogelijk bij dit goede bedrijf. Ze hebben mij met enorm veel geholpen, en dat gaan ze nu weer doen, met alle liefde. Dank jullie wel, toppers!