Kijk eens op de site van seniorenhulp.com

Mijn buurvrouw gaat verhuizen, en hoewel ze wel wat hulp heeft voelde ik me genoodzaakt om haar ook te helpen. Hoewel ik zelf niet echt handig ben kan ik me altijd nuttig maken met het maken van broodjes en koffie. Hoewel mijn buurvrouw alleen woont, en geen kinderen heeft zijn er maar een paar neven die haar helpen. Na een week in het oude huis te hebben gewerkt kon je nog niet zien dat er een verhuizing aan ging komen, alles staat daar zo vol, dat je je niet makkelijk kan bewegen, dit schiet niet op zo. Toevallig heb ik ooit eens van seniorenhulp.com gehoord. Hier kan je de hulp inschakelen om te helpen met een verhuizing. Ik had dit aan mijn buurvrouw verteld, en nog geen dag later was seniorenhulp.com al druk in het oude huis van mijn buurvrouw bezig om te verhuizen, en waar nodig, het herstellen van de oude woning. Heel veel spullen die veel waarde hadden, maar niet meer in het nieuwe huis gebruikt konden worden werden naar een veiling gebracht, om zo nog een leuk bedrag hiervoor te kunnen krijgen. Ook andere spullen welke nog goed waren, hebben hierdoor een andere eigenaar gekregen, andere spullen die niet meer gebruikt konden worden en verder geen waarde hadden werden naar de stort gebracht.  logo (1)

Snel geregeld

Mijn buurvrouw was zo blij dat ik haar over seniorenhulp had verteld, dat ze met een doosje bonbons langs kwam, om me te bedanken. Zelf had ze niet in de gaten dat een verhuizing zoveel werk met zich mee bracht. Galerij1-575x350-300x183 - kopie