Jouw inboedelruiming laten regelen door een bedrijf?

banner dienstHet is nooit leuk als een woning ontruimd dient te worden maar helaas gebeurt een inboedelruiming niet zomaar. Het heeft meerdere redenen dat een woning ontruimd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare of het plotseling verdwijnen van mensen uit een woning waar meubels in zijn achtergelaten. Helaas is dit dagelijkse gang van zaken en het blijft uiteraard niet leuk als het gebeuren moet. Helaas weten niet veel mensen dat het door een erkend bedrijf bij je in de buurt ontruimd kan worden. 

Helaas is voor enkele weken geleden een vader van ons beste vriend overleden waardoor onze vriend er feitelijk gezien alleen voor kwamen te staan. Vreselijk natuurlijk want wij als vrienden ondersteunen hem in wat we kunnen en wilde hiermee ook helpen. We gingen er eigenlijk al wel vanuit dat de woning ontruimde diende te worden aangezien zijn vader alleen woonde. Echter wilde wij voorkomen dat onze vriend dit in zijn eentje moest oplossen en zijn een manier gaan zoeken om te helpen in wat we kunnen.

Dit bedrijf is fantastisch!Afbeelding7

Dankzij Fast & Fix is de inboedelontruiming erg gemakkelijk verlopen en hebben we ervoor gezorgd dat onze vriend er zo min mogelijk last van zou krijgen. Hij had namelijk nog genoeg te verwerken en dit was een van zijn wat “grotere last”.

Afbeelding6 - kopie