HK Living voor de mooiste 70’s producten

Cees mooi stoer wonen logo

Als je de stijl mooi vindt die je zelf vroeger veel in huis zag? Dan is HK Living het merk voor jou. De mensen van HK Living hebben de artikelen en accessoires uit de 70’s in een modern jasje gestopt. Ze hebben allerlei bestek en artikelen om te eten tot aan hanglampen in de stijl van vroeger. Vroeger was de kwaliteit van producten gemaakt om lang mee te gaan. Dit hebben de mensen van HK Living klakkeloos overgenomen. De kwaliteit van hun producten is gemaakt om generaties mee te gaan. Op de producten van dit mooie merk krijg je 2 jaar garantie om te laten zien dat ze echt hun volle focus leggen op kwaliteit. Een goede plek waar je alle spullen van HK Living kunt vinden is in de woonwinkel van Cees Mooi Stoer Wonen of op de website. 

Cees Mooi Stoer Wonen

De winkel van Cees Mooi Stoer Wonen is een 600 vierkante meter winkel die alles heeft om je huis mee in te richten. Ze hebben heel wat verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze naast de jaren 70’ ook stijlen die nu heel populair zijn zoals: industrieel of landelijk. Van banken tot aan verlichting overal is aan gedacht.

De website van Cees Mooi Stoer Wonen

Op de website hebben ze al hun producten binnen handbereik. Je kunt heel eenvoudig zoeken op verschillende soorten producten. Zo kun je met 2 klikken op je muis een bruine bank vinden als je dat wilt.