Het hebben van een slaapstoornis is ook voor mijn partner vervelend

Ik heb een slaapstoornis ook wel, apneu genoemd. Omdat ik hier erg veel last van heb zoals concentratieproblemen en sterke vermoeidheid wat dus ook invloed heeft op mijn humeur. Heb ik besloten om eens uit te zoeken wat ik er aan kan doen. Mijn partner heeft hier ook erg veel last van en soms hebben wij de nodige discussie hierover. En ondanks dat ik er niets aan kan doen voel ik mij erg schuldig dat een ander niet kan slapen door mijn gesnurk. En daarom ben ik zo blij met de site, Snurkpagina.nl. 

Gelukkig kan ik weer goed slapen

Hierop kon ik direct mijn slaapstoornis herkennen, en kon ik zelfs een oplossing vinden voor mijn slaapprobleem. En dat is dankzij de MRA, dit is een beugel die je zodra je gaat slapen in doet. Deze beugel duwt als het ware je onderkaak wat naar voren en dan kun je dus vrij ademhalen omdat je luchtpijp open blijft. En dan blijft het snurken weg en ook hoef je niet meer bang te zijn dat je adem-stops hebt. Zowel mijn partner als ik zijn zeer tevreden met de goede nachtrust die wij nu hebben. En daarom weet ik zeker dat ik de bezoeker van mijn site hier misschien ook wel op kan attenderen, want er zijn meer mensen met deze stoornis dan ik dacht.