Eigen huis en tuin

staande led buitenverlichting

Als je in de luxe positie bent dat je een eigen huis bezit met een tuin er bij, dan ben je waarschijnlijk een gelukkig mens. Wat is er mooier dan het hebben van een eigen stulpje, een eigen plek waar je jouw eigen ding kunt doen.

En een mooie tuin er bij hebben is een aangename bonus natuurlijk. In een mooie tuin wil je bij mooi weer waarschijnlijk zo veel mogelijk tijd doorbrengen. Tijdens mooie zomeravonden kun je tot in de late uurtjes genieten in jouw stukje buiten terrein. Dat betekent dan wel dat je er ook af en toe zult verblijven als het al donker is buiten. Een beetje verlichting is dan uiteraard wel prettig.

Maar welke verlichting moet je dan hebben? Hieronder gaan we daar kort verder op in.

staande led buitenverlichting

Staande led buitenverlichting

Een voorbeeld van geschikte verlichting voor in je tuin is de staande led buitenverlichting. Met staande verlichting in de vorm van lantaarntjes kun je een tuinpad bijvoorbeeld perfect verlichting. Zodoende kom je veilig over vanaf je woning naar het terras of de overkapping.

Voordelen led verlichting

Het kiezen voor led verlichting heeft sowieso een aantal voordelen. De belangrijkste is eigenlijk wel de hoeveelheid licht die een led lamp kan leveren. Led lampen geven veel licht en deze verlichting is bovendien prettig en efficiënt.

Een ander belangrijk voordeel van dit type verlichting is de levensduur. Led lampen gaan relatief lang mee. Dit is uiteindelijk ook weer gunstig voor de portemonnee.

Andere lampen

Hierboven noemen we dus al de Led lantaarns. Deze lantaarns zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes. Je kunt kiezen voor de hogere modellen van een meter of hoger. Wat ook heel leuk staat is de lage lantaarns van bijvoorbeeld twintig centimeter hoog.

Naast lantaarns is het ook heel leuk en praktisch om hanglampen of plafonnieres te gebruiken. Hanglampen kun je aan de buitenkant van een overkapping ophangen bijvoorbeeld. Maar er zijn ook mooie hanglampen om juist in een overkapping te plaatsen. Voor in een overkapping kun je ook kiezen voor plafonnière modellen. Bijvoorbeeld boven een tafel die je daar hebt staan.