Een zeer mooie badkamer in Alphen aan den Rijn

Sinds kort beschikken wij over een bijzonder mooie badkamer Alphen aan den Rijn. Hiervoor hebben wij een aantal maanden over gedaan voordat het zover was. Wij waren op zoek naar een goed bedrijf, maar ook eentje die er verstand van had. Daarom leek het ons verstandig om eerst rustig uit te zoeken wie ons het beste met onze klus kon helpen. Hiervoor hebben wij, bij verschillende bedrijven, meerdere offertes aangevraagd om zo ook de prijzen te kunnen vergelijken. Het resultaat was best wel spannend, want elke keer wanneer wij een offerte terug kregen schrokken wij vaak van de prijs. 

Zeer goedkoop en professioneel

Tot wij de offerte van Michel Vooijs terug kregen. Hier hebben wij een tijdje naar zitten kijken en meteen de telefoon gepakt om een afspraak in te plannen. Dit bedrijf gaat nu voor ons een mooie badkamer Alphen aan den Rijn maken. Want niet alleen de prijs was zeer interessant, hun vakkundigheid staat ook zeer hoog in de peiling. 

Mocht je ook van plan zij om je huis te verbouwen of problemen hebben met je sanitair, neem dan contact op met Michel Vooijs, dit bedrijf heeft hun service hoog in het vaandel staan en zijn zeer professioneel.