Een plantenmuur voor binnen creëren

Om een ​​mooie kantoor muur te creëren, moet je allereerst beslissen wat voor soort plant je in je muren wilt planten. Hetzij in het interieur of de buitenkant van uw kantoor of het gebouw waar u dit soort plant wilt planten. Het is belangrijk om na te denken over de juiste plek om uw plantenwanden te planten. Je moet ook kijken naar de richting van het licht en de hoek van de muren waar je je plant op wilt planten. Dit helpt u bij het maken van een goede beslissing over het creëren van uw interieur wanden.

Stappen voor het maken van plantenwanden voor binnen

Om een ​​geschikte plek te kiezen en te creëren om te beginnen met het maken van je plant muren, is planning nodig voordat je ermee begint. Het is daarom de bedoeling dat u de plaats waar u uw plantenwanden gaat maken, beoordeelt. Dit kan zowel in uw kantoor zijn als in de muren van uw woning. Nadat je alle beoordelingen en planningen hebt gedaan, kun je nu op zoek gaan naar een plek om je plantenmuren te kopen om op je muur tuin te planten. Bij het plannen moet u ook een locatie kiezen met natuurlijk licht dat helder en indirect is. Het is ideaal voor de meeste groeiende planten op kantoor of in de buitentuin.

Hoe effectief zijn plantenwanden?

Interieur planten wandsysteem is niet zo duur, hoewel er een beetje investering nodig is, afhankelijk van de plaats waar u uw muur tuin wilt planten of laten groeien. Als je te maken hebt met binnenmuur planten, vereist het kweken ervan een groot budget. Het geld wordt besteed aan het kopen van muurplanten en plant potten. Ook zijn watergiften vereist omdat dit levende planten zijn. Deze muurplanten hebben dus regelmatig water nodig, daarom kun je in dit systeem van muurtuinen plastic voorwerpen gebruiken om ze te planten, omdat plastic waterbestendig is. Dit helpt de omgeving droog te houden en vermindert de kans op schimmelvorming als de tuinmuren nat worden.