Een eiken tafelblad van 4,5 cm dik bij EIKENvakman.nl

De dikte van een eiken tafelblad is van grote invloed op de ‘look’ van uw tafel. Gaat u voor een subtiel tafelblad eikenhout van 3 cm, een toegankelijk tafelblad van 4 cm dik of een stoer & robuust blad van 5 of 6 cm? Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie eiken tafelbladen en in een serie blogartikelen vertellen wij u iets meer over de diverse diktes binnen onze collectie. Dit keer gaan we dieper in op een eiken tafelblad van 4,5 cm dik, bestaande uit 1 planklaag.

Tafelbladen van 4,5 dik eikenhout (massief & 1-laags).

Een eiken tafelblad 4,5 cm dik (1-laag) bestelt u eenvoudig & voordelig Bij EIKENvakman.nl: De online eikenhouten tafelbladen specialist! Onze 45 mm dikke 1-laags tafelbladen van eikenhout zijn massief en de dikte betreft 1 massieve (plank)laag. Voor een stoer, robuust & massief eiken tafelblad met een luxe accent. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie eiken tafelbladen van 4,5 cm dik (massief). Voor welk eikenhout tafelblad u ook besluit te kiezen, u bent verzekerd van een kwalitatief tafelblad van mooi eikenhout, met zorg door ervaren houtbewerkers – op maat – vervaardigd. Daarnaast staan wij garant voor een scherpe (online) prijs & een snelle levering, wel zo fijn!

Naast een ruime keuze op het gebied van vorm, waarbij rechte, ronde, ovale en boomstamrand tafelbladen in 4,5 cm dik te bestellen zijn, is er ook veel te kiezen op het gebied van afwerking. Zo bieden wij diverse 45 mm dikke tafelbladen aan met een karakteristieke V-groef, voor een stijlvol accent. Of wat dacht u van opgeborsteld extra rustiek eikenhout? Altijd een tafelblad eiken bij EIKENvakman.nl die perfect bij u(w wensen) past!