Drie momenten in het jaar om je huis te restylen

infrarood schilderij

Net zoals je een aantal keer per jaar kijkt naar je garderobe, kun je ook met een kritische blik naar je huis kijken.  Moet mijn kledingkast worden aangevuld en aangepast aan het seizoen? Is het geen tijd om mijn interieur eens onder de loep te nemen? Van tijd tot tijd heb je daar zin in. Er zijn in een jaar drie uitgelezen momenten om daar aandacht aan te besteden. Het deint mee op het ritme van de seizoenen. Nadat de kerstversieringen zijn opgeruimd begint het jaar met een kale woonkamer. Wat nieuwe kamerplanten frist de boel weer op. Maar ook een muurdecoratie van homestylingshop kan iets extra’s doen voor je huis. Een leuke oppepper voor je interieur die niet duur hoeft te zijn. Origineel en creatief. Past boven de eethoek en boven de bank. Maar ook een in vergeten hoekje in de hal of overloop komt het goed tot zijn recht.

Voorjaarsschoonmaak en restyling van je interieur

Tot in de vorige eeuw was het een vaste gewoonte in veel huishoudens: de voorjaarsschoonmaak. Sommigen doen het nog. Even alles goed opruimen schoonmaken en zonodig opfrissen. Met een nieuw behang, likje verf of leuke woonaccessoires als een Wanddecoratie van Homestylingshop. Als beloning voor het verzette werk mag je jezelf verwennen met iets nieuws aan de muur. Een wandklok van Homestylingshop is dan de kroon op je werk. Laat de zomer maar komen.

Oktobermaand, woonmaand

De dagen worden korter en kouder. Na de zomer trekken we ons meer terug in huis. Het zomerse buitenleven met tuinplezier, barbeque en vakanties ligt achter ons. Dus hebben we weer wat meer aandacht voor het wonen. Kleine aanpassingen in je kamer maken al een verschil. Leuke kussens op de bank, een fijne wandklok industrieel webshop, en kaarsen op tafel; het maakt het weer gezellig binnen. Na de kerst gaan we weer opnieuw aan de slag met opfrissen van het huis.