Decoratieve plankdragers

Een plank aan de muur kan heel praktisch zijn en dit kunt u ook heel decoratief bevestigen met schitterende plankdragers. Een plankdrager kunt u in divers materiaal verkrijgen en passend bij elk interieur. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak. Een plankdrager die juist opvallend is of een plankdrager die haast onzichtbaar zijn taak verricht, van zwaar materiaal tot vederlicht. Het is uw keus welke decoratieve plankdrager uiteindelijk uw muur versiert. 

Leren plankdragers 

Stoere leren plankdragers die mooie rustieke (steiger) houten planken dragen staan geweldig in een landelijk interieur of in een natuurlijke sfeer. Een stoere jongenskamer of een industrieel design een leren plankdrager staat in beide gevallen heel decoratief. 

Ijzeren plankdragers 

Stevige ijzeren plankdragers in verschillende designs verfraaien het uiterlijk van een eenvoudige plank aan de muur en zijn niet zo duur. Stijlvol dragen ze een plank de ene is grof ijzer en de ander fijntjes en rank. Sierlijk gedraaid of strak in het lak draagt het met gemak een plank. De plankdrager werkt mee aan een decoratief interieur. U bepaalt natuurlijk zelf welke bij uw ruimte het beste staat. 

Moderne plankdragers 

Strakke moderne plankdragers voor uw badkamer, keuken of slaapkamer geven uw smaak duidelijk weer. Moderne plankdragers passend bij een strak interieur zijn verkrijgbaar in lichte of donkere kleur. Uw plank stijlvol bevestigen aan de muur doet u eenvoudig met een moderne plankdrager. 

Onzichtbare plankdrager 

Een mooie plank wilt u graag laten opvallen, hierbij helpt een onzichtbare plankdrager u op een opvallende manier. Het is een plankdrager die de plank op een presenteerblaadje toont en zo heel decoratief uw smaak beloont. Prachtig weggewerkt voldoet de onzichtbare plankdrager zijn taak. 

Soorten en maten plankdragers 

Plankdragers bestaan er in verschillende soorten en maten die u online op uw gemak kunt bekijken. Laat u inspireren door de ijzeren, chromen, houten en de leren. Uw smaak zit er vast tussen. Shop rustig rond en kies uit het ruime assortiment van decoratieve plankdragers de plankdrager die uw plank gaat versieren. 

Decoratieve plankdrager bevestigen 

Een plank kunt uzelf bevestigen aan de muur met een decoratieve plankdrager die u eenvoudig online kunt bestellen. De professionals hebben ook een ruime keuze aan decoratieve plankdragers om uw kantoor of de kantine een sfeervol uiterlijk te geven. Een decoratieve plankdrager werkt mee om een ruimte echt te beleven. De diversiteit aan stijlen zorgt ervoor dat er een plankdrager voor elke ruimte bestaat. De smaak en maat is waarbij het hierom gaat. Ze zijn makkelijk te bevestigen let daarbij wel op de hardheid van uw muur. Een gipsen muur of een stenen muur daar zit natuurlijk verschil in. De pluggen, spijkers of schroeven die u wilt gebruiken om de plankdrager te bevestigen is afhankelijk van de muur. Voor vragen kunt u online terecht bij vakmensen die daar verstand van hebben. 

Tot slot 

Combineren is mogelijk van materialen en kleuren. Hout met ijzer of staal een plankdrager vertelt in principe een verhaal, het vertelt over uw persoonlijkheid.

Bron: schilder-inutrecht.nl