De voordelen van een Nuki

nuki_combo_png_1

De Nuki is een slim elektronisch slot die je over je eigen deurcilinder heen kunt plaatsen, hierdoor hoef je dus geen ingewikkelde aanpassingen aan je deur te doen. Je plaats de Nuki over je huidige sleutel, deze wordt dan elektronisch open gedraaid.

Wanneer je een Nuki op je deur hebt geïnstalleerd kan je lekker op de bank blijven liggen wanneer je de bel hoort gaan, want de deur is te openen met een smartphone of afstandsbediening! Je kan met de Nuki zelfs bepalen wie er naar binnen mag en wanneer. Dit is allemaal te regelen in de Nuki app. Dit slimme slot is dus niet alleen handig voor bij je thuis, maar ook erg handig voor zakelijk gebruik. Als je een vakantiehuisje hebt of een Airbnb is en Nuki dus ook de meest handige en veilige manier om de toegang tot deze woning te beheren.

Wanneer je het slot van je deur wilt openen van een afstandje dan moet je voor de Nuki in combinatie met de Nuki Bridge gaan. Je kan dan een deur openen zonder dat je in de buurt van het slot hoeft te zijn. De Nuki Bridge koppel je eenvoudig aan je Wifi netwerk.

Je kan ook meerdere Nuki’s koppelen en samen brengen in de Nuki app, waardoor je met je smartphone meerdere sloten kunt openen. Oftwel, de mogelijkheden van dit slimme slot zijn erg uitgebreid!