De vloer van de winkel laten egaliseren

z38Onlangs liet ik de zaak eens goed opknappen, deze was wel weer eens toe aan een grondige renovatie. Een van de onderdelen die uitgevoerd werden behoort inderdaad vrij letterlijk tot een gróndige renovatie, want ik liet de vloer egaliseren. Dat was wel nodig ook want hetgeen er al die tijd onder had gelegen was echt geen gezicht meer, zeker niet als je een bepaalde uitstraling voor je winkel wilt bereiken. En dus kon er nog wel het een en ander veranderd, een klus waarover ik nog wel wat leuke anekdotes te vertellen heb.

Het effect op de uitstraling van de ruimte is enorm

z39z37Laat ik beginnen bij het aanraden van het bedrijf dat ik voor dit doeleinde in de arm heb genomen, te weten Zeb den Uyl. Dit is een echte professional op het terrein van vloeren, op werkelijk alle gebied. Of je nou vloerbedekking of tegels wilt laten verwijderen of je een vloer wilt laten egaliseren, bij deze firma ben je daarvoor aan het juiste adres. Minutieus heb ik de handelingen gevolgd en ik heb er enkele foto’s van gemaakt, aan de hand waarvan je de ontwikkelingen goed kunt gadeslaan. De werkwijze was zeer professioneel, echt wat je van een expert verwacht. Ik kan het daarom iedereen ook van harte aanbevelen om dit bedrijf in te schakelen. Kijk eens kritisch naar je eigen vloer, kan die er nog wel mee door? Je moet je goed realiseren wat een verschil het kan maken, een mooie en strakke vloer – de uitstraling van de ruimte verandert er geheid mee!