De ultieme Do It Yourself: petjes bedrukken

188Lezers, wees eerlijk: wie kan mij een klusser opnoemen die géén petje op het hoofd heeft? Altijd en overal waar ik kom, zie ik klussers met een keur aan bescherming op het hoofd, persoonlijk kén ik ze niet anders. Vandaar dus dat het een ultiem geschenk is om klussers mee te plezieren. Het leuke is bovendien dat je zélf ook aan de slag kunt als Do It Yourself’er bij de petjes bedrukken

(Hoofd)déksels veel mogelijkheden bij Maxilia

189Bij Maxilia namelijk, kun je volledig je eigen toon zetten met de petjes die je bij hen laat bedrukken. Zij geven de bezoeker van hun webshop alle mogelijke manieren die er te bedenken zijn om een eigen stempel op artikelen te drukken. Laten we beginnen met het aanbod van de webshop. Maxilia is een overkoepelend moederbedrijf van inmiddels bijna zestig verschillende categorieën aan artikelen, en de petten die je bij hen kunt laten bedrukken is daar slechts één van. Gaan we door naar het aanbod op de website voor de petten zelf, Max Caps genaamd. 191Op deze site kun je niet alleen voor petten zelf maar ook voor allerhande andere hoofddeksels terecht. Zo vind je er een keur aan mutsen bijvoorbeeld, en vind je er vissershoedjes, trucker caps en zonnekleppen. De variatie in hoofddeksels alleen is dus al eindeloos – en bovendien vind je per soort hoofddeksel ook nog eens déksels veel mogelijkheden. 

Het leukste is natuurlijk wel dat je het ontwerp van het petje, mutsje of hoedje zelf kunt uitvoeren. Eigenhandig kun jij schuiven met de afbeelding die je voor ogen hebt, of dit nu een logo (van bijvoorbeeld je bouwbedrijf of interieurzaak) of een foto is, of misschien wel een pakkende zin – alles is er mogelijk!