De kenmerken van infrarood verwarming

infrarood schilderij

Energiebezuiniging is deze dag erg belangrijk. Wellicht heb je al vaker gebruik gemaakt van infrarood. Zo is infrarood goed voor je spieren en geeft het een fijne warmte. Maar hoe herken je infrarood verwarming en wat zijn de voordelen?

infrarood schilderij

De uitstraling is mooi

Vergeet lelijke antieke en grote verwarmingen. Traditionele verwarming is groot en staat in veel gevallen in de weg. laat staan dat ze jouw interieur aanvullen. Infrarood verwarmingen zijn soms te herkennen aan een wit, plat en modern vierkant. Deze kan geplaatst worden aan de muur of plafond. Je kunt slechts soms een infrarood verwarming herkennen, omdat deze vaak ook mooi weg te werken is in je huis. Zo zijn er prachtige en moderne kandelaren waar infrarood verwarming in verwerkt is. Ook heb je bijvoorbeeld een infrarood schilderij. Zo ziet niemand de verwarming zitten, en voegt de infrarood schilderij juist iets moois toe aan je huis.

Infrarood is een comfortabele warmte

Traditionele verwarming verwarmt te lucht. Dit zorgt er voor de slechts in de buurt van de verwarming het warm is, en je koude plekken in het huis hebt. Ook zorgt verwarming van de lucht ook voor luchtstromen, wat tot toch zorgt. Met infrarood verwarming valt dit mee. Het verspreid de warmte gelijkmatig in de ruimte.

Duurzaamheid voorop

Niet alleen bespaar je vaak tot wel 60% in energiekosten, ook gaat een infraroodverwarming ook nog eens lang mee. Bonus: voordelig om aan te schaffen en te installeren. Beter voor je portemonnee en je huis dus.

Genoeg redenen dus om een infrarood verwarming te overwegen. Zeker wanneer je graag een warmere ruimte wilt, maar niet de kosten voor de energie wilt. Wil jij iets extra toevoegen aan je interieur? Kies dan voor een mooie infrarood schilderij of verwerk de verwarming op een andere manier in je interieur. Ervaar de voordelen in kosten, gezondheid en comfort.