De goede service van www.lichtkoepels.info

lichtkoepels.info-logo-white-small

Een tijdje geleden had ik besloten dat ik lichtkoepels wilde plaatsen in mijn huis. Ik wilde twee dezelfde lichtkoepels plaatsen op twee verschillende plekken. Omdat de lichtkoepels van www.lichtkoepels.info goed aangeschreven stonden had ik besloten om hier mijn bestelling te plaatsen.

Mijn foutrechthoekige lichtkoepel

Omdat een vriend van mij de lichtkoepels samen met mij zou gaan plaatsen hebben we even gekeken wat haalbaar was met de afmetingen van zo’n lichtkoepel. Het bestellen ging allemaal heel erg makkelijk en ik was heel erg tevreden over de prijs. De lichtkoepels zouden zo uit de voorraad geleverd kunnen worden en dat was alleen maar fijn.

Toen ik de lichtkoepels ontving moest ik even achter mijn oren krabben. Het formaat was ik binnen had gekregen was niet zoals ik dat verwacht had. Omdat ik in de war was heb ik op de bon gekeken. Hierop was te zien dat ik perongeluk de verkeerde maten had besteld. Op de schets die ik had gemaakt had ik een foute berekening gemaakt en daardoor was het mis gegaan.vlakke_lichtkoepel_2

Ik heb gelijk contact opgenomen met www.lichtkoepels.info. De medewerker aan de telefoon heeft mij heel erg vriendelijk geholpen. Een foutje kan gebeuren en daarom zou het geen probleem zijn om de lichtkoepels om te ruilen. De kosten voor het retourneren zouden voor mij zijn en de kosten van de verzending van de goede lichtkoepels zouden zij voor hun rekening nemen. Deze service vond ik zo geweldig! Het was mijn fout, maar ze hebben dit als bedrijf heel erg klantvriendelijk opgelost.