Altijd groen gras met kunstgras!

kunstgras

Bent u het beu om keer op keer uw gras in te moeten zaaien, uw gras te maaien of kunt u uw tijd beter besteden in het weekend? Bij Top Kunstgras bieden zij u dé oplossing aan. Voor het realiseren van een onderhoudsvriendelijke tuin waar uw jarenlang van kunt genieten bent u in Haelen op het juiste adres. Top Kunstgras biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten kunstgrassen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Kunstgras is niet alleen toepasbaar op sportvelden maar vandaag de dag kunnen ook tuineigenaren profiteren van het aller beste kunstgras van Nederland. De kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn stuk voor stuk van top kwaliteit waardoor u altijd groener gras heeft dan de buren. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij raden het u aan om een kijkje te nemen op de website van Top Kunstgras of een kijkje te gaan nemen bij dit mooie bedrijf. In de loop van de jaren weten vele tuineigenaren Top Kunstgras te vinden. De experts van Top Kunstgras staan graag voor u klaar en geven u graag advies voor het inmeten en aanleggen van uw gewenste kunstgras. 

kunstgras

Ruim aanbod in kunstgras

Vindt u het lastig om een keuze te maken maar weet u wel wat voor kunstgras u voor ogen heeft? Op de website van Top Kunstgras vindt u een ruim overzicht van alle aangeboden kunstgrassen die aansluiten bij uw wensen. Daarnaast kunt u gratis een stalenbox bestellen. U krijgt verschillende kunstgrasstalen thuis gestuurd zodat u op uw gemakje een keuze kunt maken. Kunstgras voor speelvelden is namelijk gemaakt met andere specificaties dan kunstgras voor een mooie strak groen gazon. De kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn netjes geordend per categorie. Bij de categorie kunstgras worden de verschillende soorten kunstgrassen vermeld met de specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Top Kunstgras staat bekend om de hoge kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van de prachtige groene grasmatten. Alle kunstgrasmatten zijn van top kwaliteit. De kwaliteit van de kunstgrassen ziet u terug in de echtheid, levensduur en zachtheid van de producten. Alle kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn vrij van metalen en is niet schadelijk voor mens en dier. 

De 7 voordelen van kunstgras

De kleur blijft behouden, de dichtheid blijft gelijk, er is geen onkruid tussen het gras, u heft veel minder onderhoud, de kunstgrasmatten van Top Kunstgras hebben een geweldige veerkracht én er zijn veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Bent u net zo enthousiast als wij? Neem dan snel een kijkje op de website van Top Kunstgras en vraag direct een gratis stalenbox aan!