Aanrader: bouwbedrijf amstelveen

Martin Harte Logo

Gisteravond had ik een vergadering op werk met de baas en mijn collega’s. Wij hebben toen besloten om bij de 2e verdieping een muur weg te halen waardoor je meer ruimte krijgt. Hiervoor hebben wij natuurlijk een bouwbedrijf nodig die dat voor ons doet. Op het internet ben ik gaan zoeken op bouwbedrijf amstelveen, maar kon niet iets geschiktst vinden. Toevallig hebben wij een klant die vaak bij ons café komt. Hij werkt in een bouwbedrijf. Op een dag kwam hij langs om wat te drinken. Mijn baas vroeg aan hem of hij misschien kon helpen met een klus. Hij zei dat hij dat voor ons kon regelen samen met zijn bouwbedrijf genaamd Martin Harte.

Constructie

Eenvoudige klus

Zij namen netjes contact met ons op om te vragen wanneer zij het beste konden langskomen om te kijken naar de muur. Wij hebben vervolgens op een zondag de café wat eerder afgesloten. Zodat het bouwbedrijf langs kan komen om te kijken naar de muur. Zij hadden al heel snel door dat het niet een moeilijke klus was. Het kon binnen 1 dag gemaakt worden. Op maandagen zijn wij meestal gesloten dus hebben wij besloten om het op een Maandag te doen.

Eindresultaat

Toen het bouwbedrijf langskwam op Maandag. Begonnen zij al heel snel met de klus. Zij hebben de muur weggehaald en netjes weggewerkt. Wij hadden nooit verwacht dat zo iets binnen 1 werkdag kon. Vervolgens hebben ze de puntjes op de i gezet en alles opgeruimd. Het zag er gelijk beter uit dan eerst!

Hamer 2